Πέμπτη

Ήχος από χαλάζι

Και τώρα μόνος, με τη βροχή να χτυπάει τα μπαλκόνια και την θολή εικόνα της πλατείας να θυμίζει κάτι απο Παρίσι. Έτσι όπως γυρίζει ο δρόμος στη γωνία και τα τριόροφα κτίρια προβάλουν πάνω απο τα πεζοδρομια, μια αναμνηση απο τις γειτονιές της πολης του φωτός.. Έρχεται να με μπερδέψει ευχάριστα την ώρα αυτή που νιώθω τη μοναξία να προμηνυεί όχι αναγκαστικά κάτι δυσάρεστο.. Το ξέρω πια πως δεν έχει μόνο ένα προσωπο, λυπημένο και κρύο.. Αν την κοιτάξεις μές στα μάτια θα δεις μικρές σπίθες να σε προκαλούν να καείς με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο..
Ένα ζεστό σπίτι, μια καλή οικογένεια, ενα νόστιμο φαγητό να σε περιμένουν καθημερινα, δεν ειναι πάντα συστατικά που σε απελευθερώνουν.. Αν επαναπαυτείς στις ανέσεις που σου προσφέρονται, δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση να μην κάνει το ίδιο και το πνεύμα σου. Δώσε στον εαυτό σου τη δυνατότητα να προσπαθήσει, να επαληθευτεί ή να διαψευστεί και τότε θα δείς πως το να μένεις μόνος ίσως είναι η διέξοδος που έψαχνες.

Σημείωση προς ναυτιλομένους : Η μαγειρική είναι από τους ευκολότερους και φθηνότερους τρόπους να εκφράσεις την κρυμμένη δημιουργικότητά σου

Δεν υπάρχουν σχόλια: